Stan Novi Banovci 51,90
Cena
71,145.00 €
Površina
59,90 m2
Struktura
2.5 soban
Kupatilo
1 celo
Agent: Aleksa Karan 063445079

Karakteristike

Id nekretnine
46
Godina izgradnje
2023
Stanje
Nekretnina je u odličnom stanju

Opis

Odličan i funkcionalan 2,5 stan u mirnom delu Novih Banovaca sa brzim izlaskom na oba auto-puta BG-NS i BG- ZG. Stan je na 10 min vožnje od aerodroma, 20 min od centra Beograda, 35 min do centra Novog Sada i 12 Km od budućeg Expo Centra. Neposredna blizina vrtića, škole, prodavnica i centra Novih Banovaca. Stan raspolaže podnim grejanjem na struju sa značajnom uštedom elektirčne energije i ima već ugrađen klima uređaj i obezbeđen internet i Tv signal. Zgrada ima lift sa verikalnim hodom od -1 (garaža) do 3. Mogućnost prodaje garažnog mesta sa povoljnom cenom. Investitor poseduje građevinsku i svu potrebnu dokumentaciju, a za kupce postoji mogućnost povrata pdv-a. Stan će biti useljiv 2024-e god.

O nama

Dobro došli u Bedem, vodeću agenciju za prodaju nekretnina u Srbiji. Sa više od 10 godina iskustva u direktnoj prodaji, specijalizovani smo za kupovinu, prodaju i iznajmljivanje stambenih i poslovnih objekata. Naš cilj je da povežemo ljude sa nekretninama koje će nazvati domom ili koristiti za unapređenje svog poslovanja.

Naša agencija se ponosi što može ponuditi personalizovane usluge koje odgovaraju specifičnim potrebama svakog klijenta. Bilo da tražite savršen stan, kuću ili poslovni prostor, naš tim iskusnih agenata za nekretnine će vam pomoći da nađete nekretninu koja najbolje odgovara vašim željama i potrebama.

Profesionalizam i ekspertiza: Naši agenti su visoko kvalifikovani i neprestano se usavršavaju kako bi vam pružili najbolju moguću uslugu.
Poznavanje tržišta: Duboko smo ukorenjeni u industriji i imamo detaljno razumevanje lokalnog tržišta nekretnina.
Posvećenost klijentima: Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Radimo neumorno kako bismo osigurali da vaš proces kupovine ili prodaje bude što jednostavniji i bez stresa.

Za više informacija o našim uslugama, ili da zakažete sastanak sa jednim od naših agenata, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo vam pomoći da pronađete savršeno mesto za život ili rad.

Uslovi korišćenjaPravila o privatnosti

©2023-2024 Bedem Nekretnine | Sva prava zadržana